mobile30

معرفی اپلیکیشن - آموزش ویندوز - مجله آموزشی - گوشی اندروید

mobile30

معرفی اپلیکیشن - آموزش ویندوز - مجله آموزشی - گوشی اندروید

کلمات کلیدی

آموزش تصویری تغییر رمز اپل آیدی

رفع ارور 403 در گوگل کروم

خطای 403

از ارور 403 چه میدانید؟

نمونه رمز اپل ایدی

نحوه تغییر رمز اپل آیدی با چند روش مختلف

مهم ترین علت آنتن نداشتن گوشی و روش رفع آن

علت انتن ندادن گوشی نوکیا 1401

رفع مشکل آنتن دهی گوشی شیائومی

چگونه فیلم را استوری کنیم

استوری اینستاگرام

آموزش به اشتراک گذاشتن استوری

تغییر پسورد اینستاگرام

تغییر رمز اینستاگرام از طریق پیامک

تغییر رمز اینستاگرام از طریق اپلیکیشن موبایل

نصب گوگل پلی استور روی ویندوز ۱۱

نصب گوگل پلی استور

نحوه نصب گوگل پلی استور

مشخصات دوربین سلفی شیائومی ۱۲ اعلام شد

مشخصات دوربین سلفی شیائومی

شیائومی ۱۲

تغییر ایمیل اپل ایدی

آموزش تغییر رمز اپل آیدی

رفع مشکل آپلود فیلم در اینستاگرام

راه حل پست گذاشتن در اینستاگرام

آموزش رفع مشکل پست گذاشتن در اینستاگرام

بد افزار

6 راهکار موثر برای حذف بدافزارهای وردپرس

نحوه استفاده از ایمیل گوشی

با چند راهکار ساده ایمیل های دریافتی را سازماندهی کنید

  • ۰
  • ۰

دلایل آپدیت نشدن گوشی اندروید چیست

دلایل بروز رسانی نشدن گوشی اندروید چیست :علت به‌روز نشدن گوشی، آپدیت کردن و بروز رسانی سیستم‌عامل کاری مهیج و هیجان‌انگیز برای اکثر کاربران اندروید است زیرا با ظاهر و ویژگی‌هایی جدید همچنین کارایی و عملکرد بهتر و بالاتری همراه است. دستگاه‌های اندرویدی به طور معمول کاربران خود را از به‌روزرسانی‌های جدید آگاه می‌کنند اما گاهی اوقات ممکن است به دلایلی این کار به تأخیر و تعویق بیفتد.

دلایل آپدیت نشدن گوشی اندروید چیست

دلایل آپدیت نشدن گوشی اندروید چیست

اگر نسخه‌های جدیدتر از نسخه فعلی گوشی‌تان به بازار آمده و شما تابه‌حال نتوانسته‌اید آن را نصب کنید با ما همراه باشید تا به‌روزرسانی سیستم‌عامل اندرویدتان را به درست‌ترین و بهترین شیوه به شما بیاموزد.

گاهی ما با خاموش شدن ناگهانی گوشی اندروید مواجعه میشویم و سردرگم میشویم که مشکل اصلی از کجاست به همین دلیل پیشنهاد میکنیم مقاله مرتبط از راه حل خاموش شدن ناگهانی گوشی های اندرویدی را از دست ندهید.

بیشتر بخوانید: مشکل هنگ کردن گوشی سامسونگ و آیفون

پیش‌نیازها قبل از آپدیت گوشی

تلفن شما قبل از شروع به روزرسانی به اینترنت متصل است. به روزرسانی های آنلاین مقدار مشخصی از ترافیک داده را مصرف می کند ، بنابراین توصیه می شود تلفن خود را به شبکه Wi-Fi متصل کنید.میزان باتری باقیمانده تلفن شما در طول به‌روزرسانی، باید بالاتر از 30 درصد باشد.

به روزرسانی مدتی طول می کشد. لطفاً در هنگام به روزرسانی دکمه روشن / خاموش را فشار ندهید و عملیات دیگری انجام ندهید. پس از اتمام به روزرسانی ، تلفن شما به طور خودکار دوباره راه اندازی می شود.

دلایل آپدیت نشدن گوشی اندروید چیست

دلایل عدم آپدیت و بروز نشدن اندروید چیست؟

یکی از دلایل بروز نشدن اندروید این است که ممکن است آپدیت به‌صورت محله‌ای باشد. مثلاً یک بروز رسانی برای کشور لهستان آمده باشد ولی برای ایران نیامده باشد؛ بنابراین می‌بایست منتظر باشیم تا آپدیت متناسب با کشور برای ما آماده شود تا بتوانیم گوشی خود را آپدیت و بروز رسانی کنیم. از دیگر دلایل آپدیت نشدن این است که اصلاً آپدیتی نیامده باشد؛ بنابراین باید منتظر ماند تا آپدیت جدید بیاید.

دلیل دیگر به روزرسانی نکردن تلفن شما ، سخت افزار آن است. این بدان معناست که به روزرسانی جدیدی از راه رسیده است ، اما به دلیل قدیمی بودن سخت افزار گوشی ، تلفن قادر به پذیرش به روزرسانی جدید نیست.

دلیل دیگر به روز نشدن تلفن ، کمبود درایور برای یک سخت افزار است. به عنوان مثال ، به روزرسانی تلفن به گونه ای که درایور گرافیک گوشی در آن تعبیه نشده باشد. بنابراین باید منتظر به روزرسانی های جدیدتر شرکت باشید.

دلایل آپدیت نشدن گوشی اندروید چیست

بیشتر بخوانید: حل مشکل کند شارژ شدن گوشی آیفون و اندروید

چرا تلفن شما هنوز آپدیت دریافت نکرده است

همانطور که می دانید ، به روزرسانی سیستم اندروید برای گوشی های بسیار متفاوتی ارائه می شود ، برخی سالی چندین بار ، برخی چند سال یکبار و برخی از آنها به ندرت اگر در رده سوم باشید و هنوز نسخه جدیدتری برای گوشی شما منتشر نشده است. به شما کمک می کند بهتر درک کنید که چرا تلفن شما هنوز به روز نشده است.

تولیدکنندگان سخت افزار تلفن مانند سامسونگ ، HTC و ... برای اینکه سیستم عامل اندروید به خوبی بر روی تلفن های آنها اجرا شود ، باید درایورهای خود را برای هر مدل از تلفن هایی که تولید کرده اند طراحی کنند که اغلب متن‌باز نیستند و اشخاص قابل به‌روزرسانی آنها نیستند بنابراین فقط شرکت‌های سازنده می‌توانند درایورهای هر نسخه اندروید آن هم برای همه مدل‌های خود را به‌روزرسانی کنند.

دلایل آپدیت نشدن گوشی اندروید چیست

رفتن به تنظیمات گوشی

برای به روزرسانی نسخه اندروید دستگاه خود ، وارد پنجره تنظیمات تلفن شوید. برای دسترسی به پنجره تنظیمات ، می توانید برنامه نصب شده روی تلفن را که بیشتر به صورت چرخ دنده است ، پیدا کنید یا اعلانات نوار کشویی را به سمت پایین کشیده و گزینه تنظیمات را انتخاب کنید.

چه به روزرسانی جدیدی از اندروید در دسترس باشد یا خیر ، توسط خود تلفن تشخیص داده می شود ، فقط برخی از دستگاه های سامسونگ باید آنها را با استفاده از کابل به سیستم کامپیوتری متصل کرده و سیستم عامل را از این طریق به روز کنند.

آپدیت

بیشتر بخوانید: آموزش پایه فلش کردن گوشی اندرویدی

انتخاب گزینه About یا در مورد گوشی

بعد از وارد شدن به پنجرهٔ تنظیمات گوشی خود نوار لغزاننده و یا اسکرول خود را به سمت پایین بکشید و گزینه about…. را انتخاب کنید. گزینه about اطلاعاتی را در مورد گوشی و سیستم‌عامل اندرویدتان به شما می‌دهد مانند نسخه اندروید، مدل گوشی، نرم‌افزارها، به‌روزرسانی‌ها و….

انتخاب گزینه آپدیت‌های سیستم

این گزینه اکثراً آخرین گزینه در پنجره تنظیمات همهٔ گوشی‌هاست و بسته به مدل گوشی به نام‌های about tablet یا about phone و یا about device شناخته می‌شود. بعد از انتخاب گزینه about پنجره‌ای برایتان نمایان می‌شود برای به‌روزرسانی اندروید (در صورت موجود بودن نسخه جدید) و یا نرم‌افزارهای گوشی‌تان گزینه system update یا software update را انتخاب کنید.

دکمه check now را بزنید. تلفن شما آخرین به روزرسانی های موجود را پیدا می کند. وجود نسخه های جدید نرم افزار و سیستم عامل به توسعه دهندگان و ارائه دهندگان بستگی دارد و به روزرسانی های جدید اغلب برای همه دستگاه ها در دسترس بوده و همیشه در دسترس هستند.

آپدیت

اگر به روزرسانی جدیدی برای دستگاه شما وجود دارد ، دستگاه شروع به دانلود می‌کند. آپدیت‌ها و مخصوصاً آپدیت اندروید دارای حجم زیادی است و ممکن است دانلود کردن آن مدت زمانی طول بکشد. در این مرحله نکته‌ای لازم به ذکر است اینکه دستگاه شما باید به شبکه وای‌فای و اینترنت متصل باشد تا بتواند فایل‌های موجود را دانلود و به‌روزرسانی را انجام دهد.

اتمام کار و راه‌اندازی مجدد

بعد از دانلود فایل‌ها دستگاه نیاز به restart شدن و آماده‌شدن برای نصب اطلاعات جدید دارد به همین منظور بعد از اتمام دانلود دکمهٔ restart & install را بزنید.

آپدیت

بیشتر بخوانید: ساده ترین روش ساخت ایمیل + gmail

برطرف‌کردن مشکل آپدیت گوشی اندروید با ریست فکتوری کردن

اگر بازهم موفق به آپدیت گوشی خود نشدید می‌توانید این بار ریست فکتوری را هم تست کنید. برخی از باگ‌های موجود در سیستم‌عامل با این روش از بین می‌روند. آموزش ریست فکتوری موبایل را در این مقاله مطالعه نمایید. دلایل زیادی برای این مشکل وجود دارد و معمول‌ترین آنها موارد زیر محسوب می‌شود.

  • اتصال ناپایدار به اینترنت
  • سازگار نبودن گوشی با نسخه جدید
  • کم بودن فضای کافی درگوشی
  • و وجود مشکل در آپدیت‌های Google Play

آپدیت

راه حلی برای دریافت سریع تر آپدیت گوشی

اگر از عدم دریافت آپدیت‌ها کلافه شده‌اید یک راه بسیار واضح و آسان برای انجام این کار وجود دارد و آن خرید یک گوشی پیکسل است. این گوشی‌ها توسط گوگل طراحی شده‌اند و به فروش می‌رسند و به همین دلیل هم آخرین نسخه‌های اندروید را به‌راحتی دریافت می‌کنند.

آپدیت

گوگل همچنین این سطح از پشتیبانی را حداقل برای دو سال برای تمام به روزرسانی های مهم اندروید و سه سال آینده برای به روزرسانی های امنیتی ماهانه تضمین می کند. اگر به هر دلیلی نمی توانید پیکسل خریداری کنید ، توصیه می کنیم جدیدترین مدل های سامسونگ را برای خرید انتخاب کنید.

خبر خوب این است که اکثر تولیدکنندگان اصلی مانند سامسونگ حداقل در چند سال گذشته در پشتیبانی از گوشی های پرچمدار خود بسیار بهتر عمل کرده اند.

یکی دیگر از روش های بسیار توصیه شده برای دریافت نسخه های جدیدتر آندروید ، رام های سفارشی است.رام‌های سفارشی و به روزرسانی های توسعه یافته در اندروید، منبع باز هستند. بنابراین کاربران اندروید می توانند کد منبع خود را وارد کرده و سیستم عامل خود را که به عنوان رام سفارشی برای تلفن های هوشمند معروف است رول کنند.

نتیجه گیری:

اگر شما صاحب یک دستگاه خاص و محبوب هستید، این احتمال وجود دارد که دیگر کاربران اندروید درحال‌توسعه و بهینه‌سازی رام‌های سفارشی برای آن باشند. در حال حاضر LineageOS موقعیتی عالی برای شروع این کار است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی