10 روش برای جلوگیری از جاسوسی گوشی هوشمند
10 روش برای جلوگیری از جاسوسی گوشی هوشمند : فناوری تمام مزایای خود را روی تاریکی نیز دارد: حریم خصوصی و اطلاعات شخصی ممکن است به خطر بیوفتد خوشبختانه با انجام کارها و رعایت نکات، می توانیم از اطلاعات شخصی خود محافظت کنیم.
با رعایت این 10 ترفند ساده در این مقاله، می توانید برنامه هایی را که از شما جاسوسی می کنند یا اطلاعات شما را به اشتراک می گذارند شناسایی کرده و از به خطر افتادن حریم خصوصی و اطلاعات شخصی خود جلوگیری کنید.
1. مصرف باتری را بررسی کنید
گاهی اوقات برنامه ها بدون رضایت کاربر در پس زمینه اجرا می شوند. ردیابی این برنامه ها دشوار است زیرا به صورت مخفیانه عمل می کنند.
سطح باتری گوشی نشانگر خوبی از نرم افزارهای جاسوسی است که به صورت ناشناس عمل می کنند. اجرای هر برنامه ای نیاز به باتری دارد. بنابراین، تخلیه سریعتر باتری گوشی ممکن است به دلیل نرم افزارهای جاسوسی در حال اجرا در پس زمینه گوشی باشد.
2. فقط نسخه رسمی برنامه را نصب کنید
این یکی از مهمترین قوانین امنیتی در دنیای نرم افزار است. هر کسی می تواند یک برنامه بنویسد و آن را در فروشگاه آپلود کند همیشه باید برنامه های تولید شده توسط شرکت های معتبر را نصب کنید. اطلاعات برنامه نویس معمولاً در توضیحات برنامه ارائه می شود.
بیشتر بخوانید» آموزش ریست فکتوری کردن انواع گوشی های اندرویدی |
3. از وای فای عمومی استفاده نکنید
امروزه وای فای عمومی به منبع اصلی اطلاعات شخصی تبدیل شده است وای فای عمومی یک شبکه بازی است که همه می توانند به آن دسترسی داشته باشند
اگر واقعاً نیاز به استفاده از وای فای عمومی دارید، راه هایی برای اطمینان از ایمن بودن اتصال شما وجود دارد قبل از استفاده از وای فای عمومی، حتما در مورد نکات و نحوه استفاده از آن بپرسید.
4. حساب های خود را باز نگذارید
ورود خودکار توسط بسیاری از کاربران تلفن همراه پذیرفته شده است. ویژگی ورود خودکار ورود به حساب ها را بسیار آسان می کند.
با این حال، کار هکرها را نیز بسیار ساده کرده است تنها کاری که هکر باید انجام دهد دسترسی به مرورگر است! زیرا حساب ها از قبل باز هستند و نیازی به تلاش برای ورود نیست.
5. از افشای اطلاعات شخصی خودداری کنید
این به ویژه برای کسانی که از تاریخ تولد و نام و آدرس خود به عنوان رمز عبور استفاده می کنند صادق است. با این حال، باید از ارسال چنین اطلاعاتی در رسانه های اجتماعی یا انجمن های عمومی خودداری کنید.
6. برنامه های خود را به روز نگه دارید
به روز رسانی برنامه ها ممکن است برای شما آزاردهنده باشد، زیرا بسیاری از برنامه ها به طور منظم به روز می شوند. با این حال، این به محافظت از گوشی هوشمند شما در دراز مدت کمک می کند، زیرا برنامه ها نسخه های قدیمی خود را با به روز رسانی های جدید تعمیر و ایمن می کنند.
7. از اطلاعات خود نسخه پشتیبانگیری کنید
از فضای ذخیره سازی ابری برای پشتیبان گیری از داده ها استفاده کنید
همیشه توصیه می شود که یک نسخه پشتیبان از داده های خود را در فضای ذخیره سازی ابری امن نگه دارید. این به ویژه در مواقع اضطراری مفید است. پشتیبان گیری از داده های مهم شما در برابر هک یا سرقت محافظت می کند.
بیشتر بخوانید» آنتی ویروس چیست و چگونه کار میکند؟ |
8. اجازه ندهید افراد غریبه از گوشی شما استفاده کنند
این کاملا واضح است فضای دیجیتال در طول سال ها گسترش یافته است و گوشی هوشمند دیگر فقط تلفن شما نیست، بلکه کیف پول الکترونیکی و اطلاعات شخصی شماست. از قرض دادن گوشی خود به افراد غریبه خودداری کنید.
9. سطح دسترسی هر برنامه را بررسی کنید
برنامه های جدید به شما این امکان را می دهند که در حین نصب به قسمت های خاصی از گوشی خود دسترسی داشته باشید این بخش ها می توانند شامل لیست مخاطبین، آدرس ایمیل یا موارد دیگر باشند.
همیشه مجوزهای درخواست شده در هر برنامه را به دقت بررسی کنید اگر برنامه از شما مجوزهایی خواست که از آن مطمئن نیستید، از برنامه استفاده نکنید و آن را نصب نکنید.
10. برنامه های مهم را قفل کنید
اطلاعات شخصی خود را با استفاده از رمز عبور در برنامه هایی که به اطلاعات مهم مانند اطلاعات بانکی شما دسترسی دارند قفل کنید. استفاده از رمز عبور به محافظت از اطلاعات شخصی شما کمک می کند.
حالا شما بگویید!
ترفندهای فوق امنیت دستگاه هوشمند ما را افزایش داده و از سرقت اطلاعات حساس و مهم ما جلوگیری می کند اگر راه های دیگری برای افزایش امنیت گوشی هوشمند و اطلاعات موجود در آن دارید خوشحال می شویم نکات و پیشنهادات خود را در قسمت «ارسال نظرات» با ما و سایر دوستان در میان بگذارید.